Over ons

Over ons

Van Ledden Interieurbouw, Snel en Goed

Van Ledden Interieurbouw is erin gespecialiseerd om in zeer korte tijd een winkelinrichting volledig te vernieuwen of aan te passen, waar men kan bouwen op een jarenlange ervaring.
Vooral bedrijven in de vers sector, als slagerijen, bakkerijen, kaas- en delicatessenzaken, viswinkels en groentezaken, kunnen rekenen op ondersteuning in de te volgen regelgeving voor voedingsmiddelen en vertrouwen van Ledden Interieurbouw ook daarin de verbouwingen toe.
Daarnaast zijn ook restaurants of kantoren geen probleem, ook deze zijn bij Van Ledden Interieurbouw op het juiste adres.

Whatsapp Image 2022 06 01 At 8.55.42 AM
0 Slagerijen
0 Viswinkels
0 KFC's
0 De Pizzabakkers
94BDEEDA CE45 4948 AE65 10950A5E9573

Van Ledden Interieurbouw als onafhankelijk adviseur

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u terzijde staan en de complete bouw voor u regelen. Wij ontzorgen u gedurende het gehele project. Wij kunnen zorgen voor een nieuwe pui, vloeren, plafonds, metsel-, schilder-, timmer- en installatiewerk, verlichting, tegels voor de vloeren, wanden, enz. Wij schakelen onderaannemers in, regelen van container tot aan de schoonmaak, op alle vakgebieden de juiste mensen, goede vaklieden van wie u op aan kunt.
Op de geplande datum staan wij met een groot team van vakmensen voor de deur. Voor alles een aanspreekpunt Van Ledden Interieurbouw. En kunt u op het afgesproken tijdstip uw nieuwe, turn-key opgeleverde zaak binnenstappen.