(food) Retail

(food) Retail
Projecten
"We willen iedereen van de firma Van Ledden een groot compliment geven. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden. Zonder iemand anders te kort te doen was vooral het duo Jeffrey en Dylan voor ons een top. Kunnen jullie oprecht trots op zijn. Allemaal bedankt namens Manon, Jasper, Annemiek en Dick. "
Keurslagerij Dick Kok
"De tweede keer dat ik gebruik maak van de diensten van ‘’Van Ledden Interieurbouw’. Eveneens een duidelijke en eerlijke tijdlijn die daardoor ook wordt gehaald. Vakwerk!"
The Flavour Kitchen
Johan Bijland
"Het ging gewoon heel goed. Van Ledden Interieurbouw is meedenkend, actief en vakkundig. Ze hebben heel goede mensen in dienst. Alles was ook mooi op tijd, en dat is het belangrijkste. "
Slagerij Maros
"Top bedrijf! Aardige en professionele vaklui die weten wat ze doen en goed en secuur werken. Aanrader!"
Hoeckse vis en zeebanket
Gert Jan van Huuksloot
"Een partner waarbij hun vakmanschap, flexibiliteit en oplossingsgericht denken de samenwerking succesvol maakt!"
De Pizzabakkers
Roos
"Van Ledden Interieurbouw: kwaliteit bovenaan, betrouwbaar en een meedenkend bedrijf. "
Slagerij Marcel’s Verstheater
Marcel
"Zeer tevreden over Van Ledden Interieurbouw en oplossingen. Goede begeleiding en uitvoering tijdens de verbouwing van onze viswinkel. Meedenkend in oplossing en dat alles voor een eerlijke prijs. Bedankt. "
Visgilde Bieshof Dordrecht
Bert en Liesbeth van der Waal
"Van Ledden Interieurbouw: snel, vakbekwaam, oplossingsgericht werken en denken, en perfecte afwerking. Mannen, ontzettend bedankt!"
Team Mdinner
"Ik kan melden dat al jullie opleverpunten zijn afgewikkeld en alles dus gereed is. Ik zou eerlijk gezegd niet weten waar ik dit ooit eerder heb meegemaakt tot op heden, dus dat is iets waar jullie enorm trots op mogen zijn. Dank voor de prettige samenwerking en het geleverde resultaat. Op naar een volgende locatie in hopelijk de nabije toekomst."
KFC Lelystad
/9

Hulp nodig bij een project? Neem contact met ons op.

info@vanleddenbouw.nl
+31 (0)345 254009
Contact